Å elske i det siste: Vi kan ikke komme over denne blomsteropptaket på Louis Vuitton Twist MM

February 3, 2023 By mclxv 0

Det er ingen hemmelighet at Louis Vuitton har noen av de beste posene rundt. Vi dekker Louis Vuitton -vesker så vanligvis her på Purseblog fordi vi ikke bare elsker å skrive om dem, men dere ser ut til å elske å se dem og lese om dem også! Selv gikk jeg gjennom en stor Louis -besettelse, og jeg kan huske at jeg drømmer om å eie en rask pose så lenge jeg visste om dens eksistens. Nylig fant jeg et bindemiddel fullt av collager jeg pleide å lage fra motemagasiner som jeg ber moren min om å få meg i apoteket. Det var langt tilbake på ungdomsskolen at jeg ville bruke timer på å kutte og lime bilder av vesker, sko og designerklær på kartong. Visst nok, jeg hadde en side kuttet ut med drømmeobjektene mine, og der på varmt rosa papir var en klipping av Louis Vuitton hurtigpose. Året var sannsynligvis 2003 eller så, og da jeg snublet over det gamle bindemidlet, husker jeg at jeg tenkte hvor økonomisk den raske var den gang! År senere, da jeg endelig fikk en til min konfirmasjon på videregående, intensiverte Louis Vuitton -besettelsen bare. Gjennom årene skaffet jeg meg noen få flere LV -stykker før fiksering på Louis og bare Louis bleknet.

Nylig, med oppstandelsen av Must-Have Monogram, er LV imidlertid foran og sentrum på posen min. Jeg elsker hvordan merkevaren konsekvent gjenoppfinner hjulet og kommer ut med stiler og vesker som har det klassiske monogrammet, men med en vri – ingen ordspill ment! Min nyeste besatt er vrien MM i blomstermonogram.

For startere elsker jeg den generelle formen på vrien MM. Enhver veske som kan bæres både over bære og crossbody er en som jeg anser som best for meg. Jeg elsker den konvertible stroppen, og jeg føler at det er et betydelig pluss av denne vesken! Jeg liker også hvordan posen har en morsom take på klassisk monogram, og er også blandet med svart skinn. En av mine største kjæledyr peeves er å blande LV -monogram med alt det svarte jeg har på meg! Jeg vet at det er klassisk og absolutt kan gjøres, men det at denne vesken har både brun og svart i den, gjør den enda bedre. Den røde blomster er tiltalende og morsom, og LV Twistable Lock, som er sekkens navnebrorfunksjon, fullfører vesken. Jeg elsker det ganske enkelt, og jeg vil at det skal være min hele min.

LV Twist MM kan være kledd opp eller ned, og jeg tok den med til gatene i NYC for en liten spinn sammenkoblet med jeans, en stripet genser og en rutete rutete frakk. Jeg vil også gjerne ha på meg dette om natten med et fantastisk par hæler og et morsomt antrekk! Posen har to innvendige spaltelommer – en på det fremre interiøret med et avtakbart speil og en på bakerste interiør. De samlede dimensjonene på vrien MM er 9,1 ″ x 7,1 ″ x 3,1 ″, som koster 4200 dollar ved hjelp av Louis Vuitton.