De 10 mest fremtredende innleggene på Purseblog siden National Purse Day 2013

August 18, 2023 By mclxv 0

vi feiret National Purse Day’s Inception 10. oktober 2013. Det siste året har vi jobbet vanskelig å fortsette å gi deg den aller beste beskyttelsen på vesker som vi kan tro på. Fra rullebanesamlinger til personlige evalueringer til stjernebeskyttelse så vel som så mye mer, hele Purseblog-teamet fortsetter bare med pung.

Jeg liker å se tilbake for å se hva som resonerte med våre besøkende mest, så vel som jeg ønsket å dele de mest fremtredende innleggene siden siste nasjonale veskedag. Ta en titt på innleggene som hadde du lete, snakket i tillegg til å dele mest mulig det siste året, i tillegg til at du definitivt inspiserer alle typer du savnet!

1. De mange (mange) posene med Kim Kardashian
Elsker henne eller liker å mislike henne, Kim Kardashian er en styrke å regne med. Vi på Purseblog HQ har forskjellige meninger om fru Kim Kardashian, men sannheten er når vi dekket sekkekolleksjonen hennes, du så på den. Denne publiseringen alene har over 1,2 millioner visninger siden den ble publisert, så vel som tilgjengelig i som den mest sett publiseringen i løpet av det siste året.

2. 100 kjendiser så vel som deres foretrukne Chanel -vesker
Hver gang vi publiserer om Chanel, går du nøtter. Noen ganger er det siden du absolutt elsker det vi deler, så vel som andre, det er siden sinnssykdommen til Karl Lagerfeld etterlater deg at du vil dele tankene dine. Uansett, da vi delte 100 kjendiser, bringer Chanel, var det ofte fremtredende og faller like bak de mange posene med Kim Kardashian.

3. 50 vesker så vel som kjendisene som brakte dem på Paris Fashion Week våren 2014
Når vi snakker om kjendiser, går det klart stjernebesettelsen din dypt. Jeg tror det er på samme måte siden det å se en pose som brukes alltid gir mer kontekst, i tillegg til å se upåklagelig kledde kjendiser, bloggere, modeller, designere så vel som lignende å gå inn, så vel som ut av show bringer de aller beste posene er rene øye- sukkertøy.

4. Ti grunner til å eie en Chanel -klaffpose
Denne publiseringen startet da 5 grunner ble til 10, samt la oss være ærlige, det er en mengde grunner til å eie en Chanel -klaffpose! Virker som om mange av dere er enige med oss, i tillegg til at jeg antar at mange også sendte dette ut til de betydelige andre som ‘bare ikke forstår vesken din besettelse’.

5. De nydelige posene med Chanel vår 2014 forhåndsinnsamling
Chanel fortsetter å gjøre det på vår liste over de fleste viste innlegg i år. Denne gangen delte vi en titt på Chanel Spring 2014 forhåndsinnsamling så vel som fra den blekrosa guttevesken til den eksotiske metalliske tradisjonelle klaffen, samlingen overlot mye å si.

6. De 10 mest kostbare veskerne våren 2014
Jeg forstår at jeg er en drømmer, så å oppdage noen av de mest ekstravagante posene er et foretrukket tidsfordriv. Jeg forstår at det er en ekstremt høy mulighet for at de aldri vil gjøre det inn i skapet mitt, men en kvinne kan drømme. Da vi rundet opp de 10 mest kostbare veskerne for våren 2014, drømte du med.

7. 50+ poser på armene til våre foretrukne supermodeller
Supermodeller, de er akkurat som oss ved at de liker designerhåndvesker. De er helt forskjellige i sin genetiske bassengjackpot, så vel som forbindelsene sine med enorme designerboliger som fører til at de er begavede uvanlige så vel som fantastiske poser.

8. 50 stjerner så vel som posene de brakte for å fly ut av LAX i sommer
Det er klart det er en stjernestil i de mest sett innleggene. Det er massevis av bilder som vi deler som har folk som surfer, men den berømmelsessentriske besettelsen resten av verden føles overfor stjerner deles når det gjelder kjendiser med håndvesker. Denne gangen handlet det om kjendiser, så vel som posene deres som forlot Lax flyplass, en celeb-reise hot-spot.

9. De mange posene med stjernemødre
Å være mamma betyr ikke at du ikke kan ta med deg en fantastisk pose, så vel som disse stjernen mammaene hjelper til med å bane vei. Fra Goyard Totes til Coach Boroughs til Hermes Birkins, vi delte de mange posene med stjernemødre.

10. Posene i Celine Summertime 2014
Jeg ble overrasket over at Celine bare har ett område på topp 10 -listen. Siden Phoebe Philo tok roret på Celine, har merkevaren kalt ut kultfavoritter som får veskentusiaster til å snakke. Vesker fra sommeren 2014 inkluderer den mye likte primærfargede bagasjen, så vel som så mye mer.