Elsker det eller forlater det: Stella McCartney Falabella pyntet hold

March 28, 2023 By mclxv 0

Stella McCartney er en designer som er verdsatt av motefolk, men jeg forstår ikke alltid appellen hennes. Strikkene hennes er utrolige, men hun er tilhenger av den typen boxy, tøffe proporsjoner som alle er uutholdelige med mindre du er så leggy som Karlie Kloss. Når det gjelder håndveskene hennes, er jeg evig forvirret hvorfor klienter betaler fremste designerkostnader for sine notorisk faux-skinnvesker. (Jeg mistenker at et massivt antall avslappede klienter ikke kjenner igjen deres verdsatte poser er PVC.) Kanskje overraskende, jeg er på samme måte forvirret over den potensielle sjarmen til Stella McCartney pyntet Falabella clutch.

Selv om McCartneys Falabella -stil begynner å føle seg foreldet etter mange års allestedsnærhet, mangler denne versjonen noen form for strukturelle modifikasjoner eller forfriskninger. I stedet får det svarte holdet vi alle er kjent med en overflatemakeover med tilsetning av juvelspissede temaer for en vill natt ute. Kamper, forvillede øreringer, band-aids, leppestiftbytter; De er alle tegneserieskapende til stede. McCartney har tilbrakt tid som en vidunderlig London -partier, sammen med kompiser som Kate Moss, så pyntene gir en spesifikk mengde tematisk mening. De gir ikke mye estetisk mening; McCartneys stiler er ikke forstått for deres bokstavelige eller irreverens, i tillegg til at jeg ikke kan hjelpe meg med å tro at dette er et kitschy -utseende som noen som Miuccia Prada ville trekke av med mye mer finesse. (For ikke å nevne at Pradas veske ville være ekte skinn.)

Er du her for denne clutchen, eller får du den ikke, faktisk eller figurativt? Du kan hente en av dine egne for 1.340 dollar ved hjelp av Neiman Marcus.