Bli med Rebecca Minkoffs online bok Introduksjon i dag, samt få en helt gratis bok

March 25, 2023 By mclxv 0

hvis du har vært en mangeårig besøkende av Purseblog eller medlem av Purseforum, så forstår du at Rebecca Minkoff så godt som jeg startet våre satsinger på nøyaktig samme tid. Hun var den aller første designeren jeg noensinne har møtt, Vlad så vel som jeg så hennes aller første kontor som var det lille huset under hennes faktiske leilighet, vi tok pizza på hjørnet så vel som snakket poser så vel som livet, jeg var på henne Spedbarnsdusj, så vel som vi har delt mange latter, så vel som permanent vil bli knyttet sammen som kompiser så vel som gründere. Oppføringen av minner jeg har med Rebecca er lenge, så vel som det har vært en fantastisk glede for meg å se henne vokse i tillegg til å utvide de siste 15 årene.

I dag introduserer hun boken sin: Fearless. Denne boken vil være en fantastisk sjekket for alle, så vel som til og med omtaler av oss, så vel som Purseblog så vel som PurseForum -medlemmer som raskt endte opp med å være Minkettes, så vel som hjalp selskapet hennes med å vokse. I tillegg til den aller beste delen er alle Purseblog så vel som PurseForum -medlem som indikasjoner så mye som å gå til hennes online bok introdusere i dag vil kunne få en helt gratis kopi av hennes nye bok (vi har en zoom -organisert så vel som vil fortelle deg mye mer om det snart). Sørg for å indikere opp (billettene er helt gratis for deg!) I tillegg til å høre Rebecca, så vel som noen andre fantastiske foredragsholdere snakker om boken hennes så vel som livet i dag.

Hva: Rebecca Minkoff Online Book introduserer for sin nye bok Fearless
Bli med Rebecca med spesielle gjesteforelesere inkludert Jessica Alba, Bozoma Saint John, Amanda Kloots samt mer.

Hvor: Registrer deg for å gå til arrangementet her. Få tilgang til kode er ReadFearless. Velg deretter PurseForum i hvilken organisasjon er du en del av nedgangen!

Når: I dag, 15. juni, 12:00 EST – frem til 15:00 EST.

Hvordan få din helt gratis kopi: Indikasjon opp for arrangementet, samt sørg for å gå til i dag! Velg PurseForum som kilde for å være kvalifisert til å få din helt gratis kopi av Rebeccas nye bok!

Vi vil ha en personlig zoom for dere alle med Rebecca snart (detaljer som kommer), men hvis du kan bli med i dag, vær så snill!