En nærmere titt på trenerens høst 2015 -vesker

March 25, 2023 By mclxv 0

moteshow er fine, men ingenting slår å få se nye håndvesker på nært hold; Å berøre noe, åpne det og legge det på armen din er de beste måtene å undersøke en samling på. Heldigvis måtte vi gjøre akkurat det i går med trenerens høst 2015 -vesker (og strøk – bare vente til du ser strøkene), og vi tror du vil være like ekstatisk over denne samlingen som vi er.

Coach er selvfølgelig selvfølgelig under den kreative retningen av Stuart Vevers, og dette er hans tredje hele sesonglinje for merkevaren. Vevers ‘arbeid blir bare bedre; Han bygger på den positive handlingen til den nye swagger-vesken i 2015 med enda mange flere versjoner i metallikk, multikolor og en morsom, litt punky dyretrykk at merkevaren kaller “Wild Beast.” Resultatene er sterke, og flerfargede swaggers er et spesielt høydepunkt; De føler seg nøytrale uten å være på noen måte kjedelige.

Samlingen inkluderer også mye skjær, som vises hvor som helst fra godterifargede bittesmå poser med pelspom-poms til elegante skjærfrakker. Som det har vært i årevis, var Outwear et annet høydepunkt – vi kunne ikke la være å ta med noen få bilder av de fantastiske strøkene og jakkene i galleriet nedenfor.

Shoppere kan forvente å se at disse posene begynner å treffe butikker mot slutten av sommeren. For å handle det nåværende utvalget, ta turen til Coach.com.