Mine håndveskeoppløsninger i 2011

July 20, 2023 By mclxv 0

De beste nyttårsoppløsninger, år etter år, dreier seg vanligvis om å gå ned i vekt, være i form og spise sunt. Det er sant at vi alle må fokusere på det ovennevnte i livene våre, men blir det ikke slags halt så langt som nyttårsforsetter går? “Hei, hva er nyttårsoppløsningen din?” Svar, “å miste disse ekstra 10 kgene jeg har hatt i over 5 år nå”. Forutsigbar.

Så i stedet for å dele de normale og forventede resolusjonene med deg, skal jeg fokusere på mine nyttårs håndveskeoppløsninger i 2011, fordi dette er Purseblog. Først trodde jeg at dette innlegget kan være litt mer humoristisk, men håndveskeoppløsninger er alvorlige tjenester alle. Så klikk nedenfor for å se hva jeg planlegger å gjøre når det gjelder håndvesker i 2011!

1) Endre håndveskene mine mye oftere

Min samling av håndvesker har nådd et overveldende tall, kanskje rundt 100 poser ideelt nå. Det indikerer at jeg kunne bytte ut posene mine daglig, og hvis du skulle se min hver eneste dag i året, ville du bare se meg resirkulere hver pose omtrent 3-4 ganger. Den statistikken er kvalmende.

Jeg klarer på en eller annen måte å legge igjen mange poser som er lagret og presset for langt tilbake, så mye at jeg unnlater å bruke dem. Det er på tide å tørke av støvet, og gi hver enkelt veske litt kjærlig. Det indikerer at det er på tide å slutte å lengte etter ny og kjærlighet og bruke det gamle (som jeg utvilsomt en gang lengtet etter).

2) Bare få poser som jeg faktisk vil bruke

Høres dumt ikke ut? Som, du, du får bare en ny veske slik at du kan bruke den. Men jeg har denne ‘tingen’. Det innebærer at jeg kjøper noe veldig bra og bare ønsker å bruke det til spesielle anledninger. Jeg klandrer det på mammaen min (hei mamma!). Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, det er bare en ‘ting’.

For eksempel da jeg kjøpte min første Birkin, hadde jeg bokstavelig talt bare bare 5 ganger det første året. Det høres både ut og er latterlig. Men jeg ønsket å beholde det Birkin uberørte, så jeg pakket den veldig nøye og la den bort bare for å bli tatt ut for de ideelle anledninger.

Men hvem lurer jeg – dette er tilbehør vi snakker om. og de er ment å bli brukt. Så i 2011, hvis jeg kjøper en “spesiell” pose, vil jeg bruke den. Hvis jeg tror det kan bli behandlet med samme skjebne til min første Birkin det første året, bor den i butikken.

3) Rediger innholdet på innsiden av vesken min

Etter våre første partier med hva som er i vesken hennes, har jeg innsett en viktig ting: Jeg trenger å rense vesken bedre ut. Posen min er ikke et rot på noen måte, men jeg må planlegge å redigere. Inndekkene må være gjennomtenkt inkludert, og dette vil gjøre at vesken som bærer opplevelse mye mye morsommere.

4) Når det gjelder kjøp, tenk og tenk på nytt hvis samlingen min trenger det tillegget

Igjen, kaptein tydelig her. Men ofte trenger vi alle å lene oss tilbake og se på veskesamlingen vår. Noen mennesker vil kanskje bare ha store svarte hoboer, men hvis du vil ha variasjon, må du sørge for at du ikke begynner å overgå visse områder. Jeg må sitte i håndvesken og bestemme hva som trengs. Trenger jeg en annen nøytral farget bærepose? Nei, jeg trenger en lys tiltalende eksotisk.

Så kjære hjerne, tid til å tenke før jeg klikker på kjøp.

5) Slutt å snakke om en Balenciaga -pose og få en allerede

Ikke bare vil jeg elske det, men dere vil alle sette stor pris på at jeg stenger japen min om jakten på den beste BBAG. Nummer 1, jeg har helt klart bygget dette opp litt for mye og nummer 2, selv jeg er lei av denne jakten. Mitt innlegg om Balenciaga finner du her her her her og her

Så der har du mine veskeoppløsninger i 2011 – hva er dine?