Rebecca Minkoff perforert 3 Zip Rocker Bag

October 7, 2022 By mclxv 0

Vi påpekte langt tilbake når den nye trenden for perforerte poser, og nå kommer det i full sirkel. Tilbake om høsten da trenden bare ble født, kan du ha spottet. “Perforering? Hvem vil ha en pose med hull i seg? ” Husker du den uber-populære Louis Vuitton neon og perforert samling? Jeg tror det svarer på spørsmålet ditt, du vantro, deg.

Rebecca Minkoff har allerede omfavnet trenden med Embrace Perforated Hobo (ha! Det er en ordspill, det skjer med de beste av oss), men nå har hun levert ren pinpricks perfeksjon med Rebecca Minkoff perforert 3 zip -rockerpose. Den dype lilla, foruten å være min favorittfarge, er mørk nok til å skjule perforering, men lett nok til at tilskuere kan legge merke til at det er en slags tekstur som skjer. En nærmere titt avslører da perforering. Og pistolmaskinvaren fungerer knusende, røykheten til glidelåsene som spiller av den subtile lysstyrken i læret.

Godt spilt, Minkoff. Cinchers er duskene som henger av glidelåsene. Kikker nøye, og du vil merke at disse duskene og stroppen er perforert for å matche vesken. Kom deg gjennom Shopbop for $ 195.