Celebs step Out in Their laid-back finest with Longchamp, Wandler as well as Chanel

March 22, 2023 By mclxv 0

It is one of the fantastic tragedies of my life that I will never look as attractive in cropped sweats, sneakers as well as a beanie as Mange av kvinnene omtalt i dette innlegget. Bare tuller, det er ikke en gang en av de ti fantastiske tragediene i livet mitt, men jeg er fremdeles misunnelig på at de kan forlate hjemmet som dette, så vel som på en eller annen måte fremdeles ser ugjendrivelig rike så vel som berømte. Jeg mistenker at en del av teknikken bare er å bruke hva som helst når så vel som å kaste hele antrekket. Vi vil aldri forstå helt sikkert. Å legge til en $ 2K+ -pose til ditt uber-casual ensemble er selvfølgelig alltid god celeb-signalering.

Kendall Jenner
Kendall Jenner ble identifisert med den minste bit longchamp roseau topphåndtaket mens han tok tak i en juice i Vest-Hollywood.

Handle longchamp -vesker her

Rihanna
Rihanna dro til AFI Fest 2019’s Opening Night Gala (som inkluderte verdenspremieren på Universal Pictures ‘Queen så vel som Slim) ved å bruke en vintage John Galliano -kjole aksentert med en Jimmy Choo Titiana -clutch.

få nå

Whitney Port
Hills -stjernen Whitney Port ble sett løpende rundt i Los Angeles bringe en svart Chanel tradisjonell klaffpose. Jeg er fremdeles i krav til en stor nubby fleece. Vær oppmerksom på julenissen!

Handle Chanel -vesker her

Celine Dion
Her er Celine Dion, som går ut i NYC i alle hennes fineste denimantrekk, som hun har sammenkoblet med en svart så vel som hvit Wandler Luna -veske.

få nå

Celine Dion
Og akkurat her er hun når mer, bruker Chanel, samt ta med duell Chanel -klaffposer i løpet av sin siste dag i NYC.

Handle Chanel -vesker her

Bella Hadid
Bella Hadid fløy nylig inn i JFK -flyterminalen med en Chanel Graffiti Messenger -veske. Husk når disse var veldig populære?

Handle Chanel -vesker her

Zoe Kravitz
Zoe Kravitz ble nylig knipset ved en krysset i Soho Bring en vattert Saint Laurent Nikki -veske.

få nå

Hailey Rhode Bieber
Til slutt, her er Hailey Rhode Bieber, så vel som i LA i noen veldig behagelige svetter sammenkoblet med en Louis Vuitton New Wave Bumbag.

få nå