Chanel Christmas Accessories

November 14, 2022 By mclxv 0

Chanel unner oss med litt rent dekadent godhet som er rettet mot julesesongen, med noen fantastiske vesker og tilbehør som fortjener omtale.

Den fornyede klassiske Chanel 2.55 kommer med i en fantastisk metallisk alligatorversjon med matchende Dorseys … Denne kombinasjonsboksen trenger ikke noen fremtidig beskrivelse. Bare la den fantastiske appellen legge seg inn og se om du noe annet å legge til etter.

Chanel Patent Double Flap -posen i vakker, levende rød, sammen med Chanel Patent Wedge Sandals med metalliske tips og CC -detaljer er bundet til å stjele showet. Selv om jeg ikke er en stor fan av sandalene, gjør posen med lenket skinnstropp og CC -lås på toppen av de doble klaffene meg til å like den enda mer.

Den litt større Chanel -patent -dobbeltklaffposen kommer i en metallisk mørk blå nyanse, mens Chanel smykkebeltet med metall, harpiks og perle sjarm markerer et fantastisk tillegg til den fancy posen.

Til slutt gjør det fine syndikering mellom Calfskin og Lambsin denne interessante Chanel -sugde på skuldervesken. De kontrasterende fargene og den Chanel-typiske dynedetalj gjør denne vesken til en vinner i boka mi.

For å bestille disse Chanel-veskerne, gi Chanel en ring på (800) 550-0005-en kunderepresentant vil helt sikkert gi deg tilleggsinformasjon, for eksempel pris og tilgjengelighet. Jeg vil ringe dem selv, men å ringe 800 tall utenfor USA er ikke mulig.